Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Toyota Corolla: leasen of financieren

De Toyota Corolla lease auto is met ruim 50 miljoen verkochte exemplaren, verreweg het best verkochte auto model ter wereld. Sinds de introductie in 1966 is het een auto die geroemd wordt om zijn betrouwbaarheid. Twaalf generaties heeft de Japanse autofabrikant inmiddels op de markt gebracht. Twee daarvan droegen, tussen 2007 en 2019, de naam Auris. Je zou hier kunnen spreken van een misvatting van het management. Dit merkte men namelijk direct in de populariteit. Inmiddels wordt hij dan ook weer gewoon Corolla genoemd.


Meer dan een halve eeuw uiterst succesvol

De Toyota Corolla financial lease auto is al meer dan een halve eeuw een begrip in de autowereld. Geen enkel model kan dergelijke verkoopcijfers opleveren. Het is dan ook het paradepaardje van Toyota en heeft het concern de eeuwige roem bezorgd als het gaat om de betrouwbaarheid van auto’s.


De Toyota Corolla lease auto's bevinden zich in hetzelfde segment als bijvoorbeeld de Volkswagen Golf en Renault Megane. Wellicht oogde de Japanner minder spectaculair dan zijn Duitse en Franse concurrenten. Het is echter wel de meest veelzijdige en ruimste auto in zijn klasse en bovendien veel gunstiger geprijsd dan de genoemde concurrenten.


Lees verder onder foto
Toyota Corolla Lease


In de rijke historie is een Toyota Corolla financial lease auto in tal van carrosserievormen en uitvoeringen gebouwd. Van een tweedeurs coupé tot de heel praktische drie- en vijfdeurs liftback uitvoering. Stuk voor stuk waren ze even succesvol, mede door de betrouwbare en zuinige motoren en de gunstige prijs.


Hybride aandrijflijn

Het grootste aanbod van de Toyota Corolla lease occasions, wat je tegenwoordig kunt vinden, is voornamelijk van de twaalfde generatie. De elfde generatie is bij ons bekend als de Auris. Het zijn ook voornamelijk de Toyota Corolla hybride lease uitvoeringen die worden aangeboden. Dit zijn de 1.8 hybride of de sterkere 2.0 hybride met 180 pk. Ze zijn nog altijd even populair vanwege de fiscale voordelen, maar vooral door de enorme betrouwbaarheid van deze legendarische auto.


Toyota Corolla financial lease occasion

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte auto voor je bedrijf of persoonlijk gebruik, dan is een Toyota Corolla financial lease occasion een uitstekende keuze. In ons aanbod vind je diverse uitvoeringen van tweedehands Toyota Corolla lease auto's, zowel in hatchback als in touring sports variant, vanaf bouwjaar 2019 tot heden.


Bij de hatchback uitvoering kun je kiezen uit de 1.2 Turbo, die bekend staat om zijn kracht en efficiëntie. Als je op zoek bent naar een hybride model, bieden we de 1.8 Hybrid en de krachtigere 2.0 Hybrid. Deze hybride modellen combineren een benzinemotor met een elektromotor voor een stillere, zuinigere en schonere rit.


Een Toyota Corolla Touring Sports lease occasion uitvoering is perfect voor degenen die meer ruimte en functionaliteit nodig hebben. Ook hier kun je kiezen uit de 1.2 Turbo, de 1.8 Hybrid en de 2.0 Hybrid. Deze modellen bieden dezelfde betrouwbaarheid en efficiëntie als de hatchback variant, maar dan met extra bagageruimte.


Of je nu een ZZP'er, MKB'er of particulier bent, bij ons vind je een passende financiering voor jouw tweedehands Toyota Corolla lease auto. Met een maximale looptijd van 72 maanden en de mogelijkheid van een slottermijn, bieden wij flexibele financial lease-mogelijkheden die passen bij ieders budget. En het mooie is: je kunt als ZZP'er of MKB-ondernemer bij ons leasen zonder jaarcijfers en zonder aanbetaling van de BTW.


Occasion lease voorraad

Bekijk het aanbod op onze website, vul het aanvraagformulier in en ontdek de voordelen van het leasen van een Toyota Corolla lease tweedehands uitvoering. Onze klantvriendelijke service wordt ook weerspiegeld in onze reviews op Klantenvertellen.nl.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur