Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Toyota Verso: leasen of financieren

De Toyota Verso verscheen in 2009 op de markt. In de basis is het een Toyota Avensis, maar dan in Midi-MPV-uitvoering. Hij kwam voort uit eerdere generaties van de zogenaamde Toyota Corolla Verso. Er zijn verschillende generaties uitgebracht. Het was een redelijk succesvolle auto die uiteindelijk in 2018 uit het assortiment van Toyota is verdwenen.


Verschillende generaties

De eerste generatie was bekend onder de naam Toyota Corolla Verso die in 2002 op de markt verscheen. Dit model was met name bestemd voor de Zuid-Europese markt. De modellen die vanaf 2004 werden geleverd waren gebaseerd op de Toyota Avensis en Yaris. Deze modellen, verkrijgbaar in vijf- en zeven-persoons uitvoering, waren een groot succes en kom je ook nog wel regelmatig tegen.


In 2007 zouden de modellen uit de handel worden genomen. Omdat de verkoop echter zo goed liep, besloot Toyota om de modellen, nadat ze een facelift hadden ondergaan, onder de naam Toyota Verso te blijven verkopen.


In 2009 bracht de producent een geheel nieuw model op de markt. De Toyota Verso werd hierbij zowel in de lengte als de breedte flink groter. De nieuwe MPV was ook als vijf- en zeven-persoons leverbaar.


Vier jaar later kreeg de Verso een nieuw design en kwam hij meer in lijn met de overige modellen van Toyota. Deze uitvoering is geleverd tot 2018.

Toyota Verso: diverse uitvoeringen

De Toyota Verso oogt compact maar biedt veel ruimte, zelfs voor langere mensen. Hij is er in verschillende uitvoeringen. Het instapmodel is de Comfort, een redelijk basic model. Luxere uitvoeringen waren onder meer de Dynamic, Aspiration, Panoramic en Executive.


De Verso is in de loop der tijd verkocht zowel met verschillende benzine- als met dieselmotoren. Zo had je benzinemotoren met een inhoud van 1.6 liter met 110 pk en een 1.8 liter met 130 pk. Voor wat betreft de dieselmotoren, was er de keuze uit de 2.0 liter D-4D motor met 116pk, de 2.2 liter D-4D motor met136pk en D-4D D-CAT motor met 177pk.


Toyota verso occasion financieren

Als je op zoek bent naar een ruime, betrouwbare en comfortabele gezinsauto, is de Toyota Verso tweedehands auto een uitstekende keuze. Met zijn veelzijdige interieur en betrouwbare prestaties is het de ideale auto voor lange ritten en vakanties met het gezin. Bij ons kun je een Toyota Verso occasion eenvoudig financieren, ongeacht of je een particulier, ZZP'er of MKB-ondernemer bent.


Wij bieden financial lease aan zonder jaarcijfers aan te hoeven leveren of het doen van een aanbetaling van de BTW. Onze flexibele leasevoorwaarden zorgen ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van jouw tweedehands Toyota Verso lease auto. En als je een particulier bent, hebben we ook financieringsmogelijkheden die perfect bij jouw situatie passen. Neem contact met ons op en ontdek de eenvoudige en transparante manier om een 2de hands Toyota Verso te financieren.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur