Lenen kost geld

Marge Auto Leasen Zonder Aanbetaling BTW

Volvo V60 occasion lease

Volvo V60 tweedehands lease offerte aanvragen? De eerste Volvo V60 lease auto verscheen in 2010 op de markt als opvolger van de Volvo V50. Het is een middelgrote vijfdeurs stationwagen. De Volvo V60 was vrijwel direct een groot succes. In 2018 bracht de Zweeds autofabrikant dan ook de tweede generatie op de markt. Deze is een stuk groter dan de eerste generatie.


Benieuwd naar ons tweedehands Volvo V60 lease zakelijk aanbod? Zakelijk financieren zonder BTW aanbetaling? Kies dan voor een Volvo V60 marge auto! Klik op: Volvo V60 financial lease occasion, kies en vraag offerte aan.


Volvo V60: populaire leaseauto

Een Volvo V60 financial lease auto is een zeer populaire leasewagen, vooral de hybride modellen zijn erg in trek bij ZZP'ers, MKB-ondernemers en particulieren. Het is verder ook een goed verzorgde en bovendien ruime stationwagen met vier portieren en een grote achterklep. Als je de achterbank neerklapt, heb je in de tweede generatie Volvo V60 occasion lease modellen maar liefst 1.400 liter aan bagageruimte, als je tenminste ook de beschikbare ruimte onder de bagagevloer meetelt.


Een Volvo V60 occasion lease auto wordt geroemd om de fijne stoelen, het netjes afgewerkte interieur en uiteraard de grote aandacht voor veiligheid. Van de eerste generatie zijn er vele Volvo V60 lease-varianten op de markt gezet. In de oudere modellen werden vaak extra opties toegevoegd.


Van de tweede generatie Volvo V60 financial lease occasions zijn vier uitvoeringen. De Momentum is de basisuitvoering. Deze is al wel voorzien van een automaat. De Inscription is de meest luxe variant met onder meer lederen bekleding, veel houten en chromen details heeft. Sportieve rijders zullen voor de R-Design uitvoering van de V60 lease auto kiezen. Naast sportstoelen heeft deze uitvoering 18 inch lichtmetalen velgen en diverse andere sportieve accenten.


Lees verder onder de foto
Volvo V60 Lease


Bijzondere uitvoeringen Volvo V60 financial lease occasions zijn de Cross Country en de getunede Polestar. De eerstgenoemde staat een stuk hoger op zijn poten en heeft een robuuste uitstraling. In de huidige generatie wordt een Volvo V60 Cross Country lease occasion standaard met vierwielaandrijving uitgeleverd. Polstar is de huistuner van Volvo.


Groot aanbod van motoren

Volvo V60 occasion lease aanbod: het aanbod van motoren voor een tweedehands Volvo V60 lease auto is groot. Volvo duidde de benzinemotoren voor eerste generatie V60 aan met T2, T3, T4 of T5. Voor de dieseluitvoering is dit D3, D4 of D5. De aanduiding D6 staat voor de hybride diesel uitvoering. De T6 en T8 zijn de hybride benzine motoren.


Bij de tweede generatie Volvo V60 financial lease occasions werden alle motoren, ongeacht type, aangeduid met B3, B4 en B5. Inmiddels levert Volvo geen dieselmotoren meer voor de V60.


Financier jouw Volvo V60 occasion met financial lease

Een Volvo V60 financial lease occasion, een symbool van Scandinavisch design en geavanceerde technologie, is een ideale keuze voor zowel ondernemers als particulieren. Met de mogelijkheid tot financial leasen zonder BTW aanbetaling en zonder de noodzaak om jaarcijfers te tonen, maken wij het proces uiterst eenvoudig en transparant voor jou.


Ons aanbod bestaat uit diverse modellen en uitvoeringen van de Volvo V60 financial lease auto, waaronder de V60 B3 Mild Hybrid, V60 T6 Recharge AWD Plug-in Hybrid, en de sportieve V60 T8 AWD Polestar Engineered. Of je nu de voorkeur geeft aan benzine, diesel of hybride, een model met een T5, T6, of T8 motor, of de stijlvolle R Design-uitvoering; wij hebben een ruime keuze beschikbaar. Bovendien zijn alle Volvo V60 occasion lease-modellen beschikbaar met een automatische transmissie voor een soepele rijervaring.


Volvo V60 operational lease

Hoewel wij geen operational lease of private lease aanbieden, is het bij ons wel mogelijk om jouw Volvo V60 tweedehands lease auto te financieren. Met onze Volvo V60 financial lease bieden we een flexibele oplossing met een looptijd van maximaal 72 maanden en de optie voor een slottermijn. Wij zijn trots op onze concurrerende tarieven en bieden de laagste rente voor de Volvo V60 lease zakelijk. En mocht je besluiten het restbedrag eerder af te willen lossen, dan kan dat boetevrij.


Twijfel je nog? Onze klantreviews op Klantenvertellen.nl geven je een duidelijk beeld van de tevredenheid en ervaringen van anderen. We nodigen je van harte uit deze te lezen en te ontdekken waarom zoveel mensen kiezen voor het volvo v60 leasen zakelijk via ons.


Voordat je de keuze maakt, is het ook goed om te weten dat wij de laagste volvo v60 lease prijs aanbieden. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek nu ons uitgebreide aanbod en vraag een offerte aan voor een Volvo V60 financial lease occasion.

Contact0541 - 57 16 90 06 - 572 46 043 info@financialleaseconcurrent.nl
Bereikbaarheid Maandag t/m Vrijdag08.30 t/m 17.00 uur 19.30 t/m 21.00 uur